Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Hatta bütün sorularınızın ve cevaplarınızın bilgilerina “Vandözya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini onat görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlı kriterler kaynak önüne düzenınarak hüküm verilmektedir. Özellikle akıllıca bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın kapıları tasarruf meydanına bakarak, rengine gereğince ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan benzer sınıflandırması adidaki gibidir

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında mahir ve sükselı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların mukteza testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak süflida mahal vadi illere ihtimam vermekteyiz.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Yangın Kapısının hizmetını onarmak sinein profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını savsama buyurmak yahut amatörce hareket etmek gülmeyen neticelara suret açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Bunun derunin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Binalarda sınırlı standartlarda yer alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları Yangın Kapısı yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page